Een overzicht van onze producten

Krachtige en milieuvriendelijke reiniginGsproducten voor de industrie

Voor al uw problemen een oplossing!

Wij houden ons al jaren bezig met het ontwikkelen van nieuwe krachtige en milieuvriendelijke reinigingsproducten voor de industrie. Wij leveren producten voor alle sectoren, gaande van automobiel- tot voedingsindustrie en produceren eveneens voor private label klanten. Op verzoek kunnen we ook speciale reinigingsproducten ontwikkelen en produceren voor een breed scala van reinigingsproblemen, ook bij de nood aan veiligere en milieuveilige reinigingsproducten.

Wij bieden zeer flexibele formules waarbij we samen met de klant een aangepast of nieuw product ontwikkelen voor het oplossen van het reinigingsprobleem. De optimale verhouding van product en toepassing stemmen we af op de ergonomische, ecologische en economische omstandigheden.

Een selectie uit het

Ruim aanbod van mogelijkheden!

INDUSLINE (industrie)

Indusline is de merknaam waaronder een aantal nieuw ontwikkelde industriële reinigingsmiddelen wordt aangeboden die door hun unieke innoverende samenstelling bijzonder effectief zijn. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord.

OIL & GAS LINE (olie & gas)

Met onze Oil & Gas Line bieden wij een breed gamma producten, die specifiek werden ontwikkeld voor de reiniging in de olie- en gas industrie. Deze producten zijn specifiek voor het verwijderen van sludge, reiniging van warmtewisselaars, geurbestrijding (zwavel).

DRY PRODUCTS (bouw)

Sinds 1948 is Dry Products op de markt met een gamma specialiteiten voor bouw en industrie, die in de loop der jaren steeds werden verbeterd en uitgebreid met een stevige reputatie als resultaat. Download onze Dry Products brochure met een volledig overzicht van alle producten.

BRIGHTLINE (food)

Onder Brightline leveren wij producten, speciaal gericht op de voedingsindustrie, die geschikt zijn voor o.a. de reiniging van toestellen, grootkeuken, restaurant en productieruimten. Al onze producten voldoen aan de strengste eisen en zijn conform met de HACCP richtlijnen en wetgeving.

Wenst u meer informatie over onze producten of kampt u met een reinigingsprobleem?