Meer over ons bedrijf en activiteiten

OPLOSSINGEN VAN HOGE KWALITEIT

Technologische Innovatie in reinigingsoplossingen!

Wij bieden niet enkel oplossingen voor het reinigen van diverse oppervlakken, installaties, leidingen, tanks en gaswassing maar ook speciale producten zoals beschermende coatings, demulsifiers, absorbents en dieptereinigers.

Wij leveren aan alle sectoren, variërend van automobiel- tot voedingsindustrie en produceren eveneens voor private label klanten.

Het vertrouwen van onze klanten geeft ons vandaag dan ook de basis om, samen met hen, te groeien in binnen- en buitenland. Belgische en enkele internationale ondernemingen gebruiken onze reinigingsmiddelen ook in het buitenland, waardoor we niet alleen in België, maar ook in verschillende landen van Europa en zelfs in China actief zijn.

FEITEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Een paar cijfers die voor zichzelf spreken.

Producten
0
Jaar ervaring
0
Projecten
0

TI Solutions Group blijft investeren in de ontwikkeling van nieuwe reinigingstechnologiën voor de productie van detergenten van de toekomst.

Geschiedenis

Onze onderneming heeft zich de afgelopen 25 jaar kunnen ontplooien tot een betrouwbare partner in het segment van industriële reinigingsmiddelen. De vraag naar milieuvriendelijke alternatieven voor het reinigen van fabrieken, werkplaatsen, onderdelen, oppervlakken en installaties in de jaren ‘80 lag hier aan de basis.
De toenmalige Tristar organisatie richtte zich in hoofdzaak op de ontwikkeling en verkoop van reinigingsoplossingen en dit voor vele takken van de industrie: automotive, metaalverwerking, chemie of petrochemie, scheepvaart en andere. De basis voor de honderden progressieve formules die vandaag nog steeds actueel zijn, werd dus in de loop van deze 20 jaar ontwikkeld.

ONAFHANKELIJK

In 2003 werd er voor gekozen om een onafhankelijke koers te varen en zo, als volwaardige Belgische onderneming, nog beter te kunnen inspelen op de vraag van onze klanten.

Deze nieuwe weg gaf onze onderneming de mogelijkheid om nog meer het accent te leggen bij het innoveren van de reinigingstechnologie, meer bepaald bij de ontwikkeling van de detergenten van de toekomst.

Een partner waarop u kunt vertrouwen voor het oplossen van al uw reinigingsproblemen!

Wenst u meer informatie over onze producten of kampt u met een reinigingsprobleem?